Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Motorstyrelsen styrker vejledning til ejere af mandskabsvogne
NyhedDer skal mere vejledning til, så virksomhederne ikke er i tvivl om, hvad de må benytte deres mandskabsvogne til. Derfor iværksætter Motorstyrelsen en vejledningsindsats, der uddyber og forklarer reglerne.

Virksomhederne skal være sikre på, hvad de må benytte mandskabsvognene til. Derfor er Motorstyrelsen nu klar med nyt vejledningsmateriale til de virksomheder, som ejer mandskabsvogne. Målet er, at der sker færre afgiftsreguleringer og bliver uddelt et mindre antal bøder i fremtiden.

”Vi vil gerne vejlede ejerne af mandskabsvogne om reglerne, så færrest muligt får en bøde eller afgift ved vores kontroller. Derfor iværksætter vi en vejledningsindsats, så flere får kendskab til reglerne – og undgår at bruge deres mandskabsvogne til private formål. De må nemlig udelukkende bruges til transport af medarbejdere, værktøj og materiel mellem virksomhedens arbejdspladser”, siger Motorstyrelsens underdirektør, Jørgen Rasmussen.

Mandskabsvogne er fritaget for afgift, og de må derfor udelukkende anvendes i arbejdsmæssige sammenhænge. I forbindelse med en række kontroller i 2019 fik flere ejere af mandskabsvogne et krav om at betale registreringsafgift og en bøde, fordi den blev brugt til privatkørsel. Det er den situation, Motorstyrelsen nu forsøger at undgå ved at informere virksomhederne om reglerne.

Vejledningsmaterialet om mandskabsvogne kan læses her.


Kilde: Motorstyrelsen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.