Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Volvo Trucks genoptager produktionen
NyhedVolvo Trucks' fabrikker i Sverige og Belgien, som blev lukket i midten af marts, starter gradvist op igen. De vigtigste drivkræfter og begrænsninger for øget produktion vil være ordrebogen, leverandørkapacitet og lokale myndigheders forskrifter for at forhindre spredning af Corona-virussen.

Volvos kortvarige medarbejderudskrænkning er blevet udvidet, men på samme tid er produktionen af lastbiler igen rullet ud i fabrikkerne i Gent, Belgien og Tuve og Umeå i Sverige. Kapaciteten er hidtil blevet begrænset på grund af justeringer for at sikre personalets sundhed og sikkerhed, og forsyningskæderne testes også for at sikre dele og tilbehør.

I løbet af nedlukningen af fabrikkerne er medarbejdere på eget initiativ mødt op for at producere beskyttelsesvisirer, der er blevet doneret til sundhedsvæsenet. I Umeå vil man fortsætte fremstillingen af disse visirer parallelt med den normale førerhusproduktion.

Under Corona-udbruddet er det lykkedes for Volvo Trucks at holde de fleste værksteder åbne over hele verden. I Danmark har alle filialer været åbne for kunder. Imidlertid måtte lastbilfabrikkerne i Europa lukke ned fra midten af marts, idet den globale forsyningskæde blev afbrudt.

Volvo Trucks vil fortsat fokusere på at hjælpe transportfirmaer med at holde deres lastbiler rullende for at levere de varer, der er afgørende for at samfundet fungerer.

”Lastbilchauffører, teknikere og transportfirmaer har gjort heroiske anstrengelser under denne krise, og det er vores job at hjælpe dem med at udføre deres job,” siger Lars Bo Larsen, administrerende direktør, Volvo Trucks Danmark.

Kilde: Volvo Trucks Danmark
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.