Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Danmarks største lokalbaneselskab henter adm. direktør fra Aviator Denmark
NavneDanmarks største lokalbaneselskab har vækst i ordrebogen. De seneste ti år er der kommet godt 25 pct. flere passagerer til. Og fra udgangen af 2020 suppleres de eksisterende 9 lokalbanestrækninger på Sjælland med den nordlige del af strækningen på Lille Syd mellem Roskilde og Køge, når Lokaltog A/S overtager driftsansvaret på strækningen fra DSB. Samtidig skal selskabet også i de kommende år forny den snart 40 år gamle infrastruktur på en række lokalbanestrækninger, herunder Østbanen, ligesom der skal indkøbes nyt - og gerne mere klimavenligt - togmateriel.


Foto: Arkiv Eurodrivers, Lokaltog ved Hillerød station


Derfor udvides selskabets direktion fra juni i år, hvor Aviator Denmark A/S' nuværende adm. direktør, Lars Wrist-Elkjær, tiltræder som ny administrerende direktør i Lokaltog A/S. Som led i udvidelsen af ledelsen i Lokaltog fortsætter Lokaltogs nuværende adm. direktør, Røsli Gisselmann, som driftsdirektør og medlem af Lokaltogs direktion.

Lars Wrist-Elkjær udtaler:

"Lokaltog A/S er det største lokalbaneselskab i Danmark. Lokaltog spiller en afgørende rolle for borgernes mobilitet på hele Sjælland, og der ligger mange store opgaver for selskabet med øget driftsansvar, fornyelse af infrastrukturen og ikke mindst grøn omstilling, som jeg glæder mig til at tage fat på sammen med Røsli Gisselmann, som jeg også har arbejdet sammen med tidligere".

Røsli Gisselman udtaler:

"Det bliver godt for Lokaltog at få styrket ledelseskraften i den øverste daglige ledelse. Lars Wrist-Elkjær tager både masser af ledelseserfaring og jernbaneerfaring med sig til Lokaltog, og jeg glæder mig til at løfte de store opgaver, som Lokaltog står over for, sammen med Lars Wrist-Elkjær".

Bestyrelsesformand i Lokaltog A/S Dorthe Nøhr Pedersen, administrerende direktør i Movia udtaler:

"Vi er meget tilfredse med, at vi får et stærkt direktørteam med både Lars Wrist-Elkjær og Røsli Gisselmann på holdet. Vi ser frem til samarbejdet med den ny samlede direktion".

Lars Wrist-Elkjær er 50 år og kommer fra en stilling som administrerende direktør i Aviator Denmark A/S med godt 700 medarbejdere. Tidligere har Lars Wrist-Elkjær blandt andet været underdirektør i DSB med ansvar for vedligehold og værksteder, ligesom Lars endnu tidligere har arbejdet i Arriva med assett management og vedligehold.

Kilde: Movia Presse & Kommunikation

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.