Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Årsresultat for Sund & Bælt
NyhedVejtrafikken på Storebælt satte ny årsrekord i 2019 med 13,3 mio. køretøjer. Det gav en tra-fikstigning på 1,8 pct., som bidrager til, at Sund & Bælt får et tilfredsstillende resultat for året. Lave renter og fortsat reducerede driftsomkostninger for drift og vedligehold i infra-strukturselskaberne samt et forbedret resultat for Øresundsbron påvirker også resultatet positivt.

Indtægterne fra vejtrafikken over Storebælt var på 2.916 mio. kr. og steg med 1,5 pct. i forhold til 2018. Den samlede vækst i trafikken på Storebæltsforbindelsen var på 1,8 pct., og betød at vejtrafikken satte ny årsrekord med 13,3 mio. køretøjer. Lastbiltrafikken gik frem med 2,1 pct., mens personbiltrafikken steg med 1,8 pct. I gennemsnit passerede mere end 36.000 køretøjer forbindelsen i døgnet.

– Trafikken sætter rekord på Storebæltsbroen igen i 2019 og bidrager til en stigning i indtægterne, selvom der hen over året er en faldende tendens i væksten for både erhvervs – og fritidstrafik. Sammen med reducerede driftsomkostninger og lave rente betyder det, vi får et tilfredsstillende årsresultat. Vi kan således både betale et udbytte til staten på ca. 1,4 mia. kr. og afdrage 0,9 mia. kr. på gælden i A/S Storebælt, siger Sund & Bælts adm. direktør Mikkel Hemmingsen.

Se hele omtalen via Sund & Bælt hjemmeside via dette LinkDer er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.