Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Miljøstyrelsen - Midlertidig dispensation for miljøzonereglerne forlænges
NyhedDen midlertidige dispensation for miljøzonereglerne forlænges frem til og med den 14. april 2020. Det sker for at gøre det nemt og hurtigt at få varer ud i butikkerne.

I går meddelte regeringen, at restriktionerne som følge af situationen med COVID-19 forlænges til og med påske. Derfor bliver den midlertidige dispensation for miljøzonereglerne forlænget tilsvarende med henblik på at støtte en hurtig levering af varer til butikkerne.

Der er i dag miljøzoner i København/Frederiksberg, Aarhus, Aalborg og Odense. Med miljøzonerne stilles der krav om, at de ældste dieseldrevne lastbiler og busser skal have et partikelfilter for at må køre i zonen.

Det er Miljø- og Fødevareministeriets vurdering, at der er helt særlige omstændigheder, som nødvendiggør, at den midlertidige dispensation forlænges.

Dispensationen gælder for lastbiler, som benyttes til levering af dagligvarer. Lastbiler, der ikke efterlever partikelfilterkravet, kan dermed få adgang til miljøzonerne.

Dispensationen forlænger den tidligere meddelte dispensation. Dispensationen træder i kraft pr. 25. marts og vil være gældende i en tidsbegrænset periode til og med 14. april.

Kilde: Miljøstyrelsen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.