Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Vestfyn Trækker 2020 aflyser
Nyhed


- Det er med en stor klump i halsen, at vi har besluttet at aflyse transportudstillingen Vestfyn Trækker 2020. Som arrangør af Danmarks største udendørs transportudstilling er vi – lige som alle andre i Danmark og verden over - meget berørte af situationen omkring Corona-smitten. Vi bakker op om myndighedernes tiltag for at bekæmpe yderligere spredning af Covid-19 i Danmark, og det får altså den konsekvens, at Vestfyn Trækker 2020 ikke bliver til noget.

Det fastslår VBG’s adm. direktør Per Mikkelsen, der lige siden afviklingen af Vestfyn Trækker for første gang i 1999 har stået i spidsen for TeamVestfyn Trækker og den stadig mere populære transportudstilling i Ejby på Vestfyn. Messen tiltrækker op imod 150 udstillere fra transportbranchen. Herunder en lang række bilimportører, vognopbyggere og forhandlere af øvrigt transportmateriel og serviceydelser. Årets messe skulle have været gennemført i weekenden den 15.-17. maj, men situationens alvor taget i betragtning ville det ifølge Per Mikkelsen ikke give mening.

- Det er vores ansvar og pligt at hjælpe vores udstillere, de besøgende og andre relationer med at gøre det rigtige. Selv om vi i øjeblikket ikke kan genkende det Danmark, vi allesammen plejer at stå op til om morgenen, er der vigtige samfundsopgaver, som skal løftes, siger han med henvisning til behovet for at holde hjulene i gang og få Danmark til at fungere så godt som muligt.

- Og det skal vel at mærke gøres samtidig med, at vi alle skal passe ekstra godt på hinanden, tilføjer Per Mikkelsen.

At mange udstillere allerede var langt fremme i planlægningen af deres stande, og at der allerede var investeret store ressourcer i den planlagte transportudstilling, står smerteligt klart for Per Mikkelsen.

- Her hos VBG har vi knoklet på med forberedelserne i mere end et halvt år. Vi kunne glæde os over en udsolgt udstilling med over 150 tilmeldte udstillere på et udvidet messeareal på i alt 45.000 m2. Vi så frem til at sætte ny besøgsrekord med endnu flere end de knap 10.000 besøgende, der lagde vejen forbi Vestfyn for knap to år siden. Den rekord må vi sætte en anden gang, fastslår han.

Hvorfor ikke udsætte

Men hvorfor ikke ”bare” udsætte Vestfyn Trækker til senere i 2020, hvor vi alle håber og vel også forventer, at Corona-krisen er stilnet af?

Det har ganske enkelt ikke været muligt at få tilladelserne fra myndighederne, svaret fra dem var klart og tydeligt; at vi ikke får de nødvendige tilladelser før Danmark er Corona frit, samtidigt udtaler vores sundhedsminister Magnus Heunicke, at vi kan forvente en ny bølge af Corona virus igen til efteråret – mere tydeligt kan det ikke være, og det er bevæggrundene for vores beslutning fastslår Per Mikkelsen.

-Vi er mange, der havde set frem til Vestfyn Trækker 2020. Hensynet til samfundets overordnede interesser og ikke mindst danskernes sundhed mådog stå over vores fælles interesse for transportbranchen. Vi opfordrer alle til at følge myndighedernes anvisninger og påbud og passe godt på sig selv og hinanden, så vi kan komme igennem denne sundhedskrise så hurtigt og så godt som muligt. Og så ses vi nok en anden gang i en forhåbentlig ikke så fjern fremtid, slutter Per Mikkelsen og resten af Team Vestfyn Trækker.

Kilde: VBG

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.