Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
SAS iværksætter regeringens hjælpepakke
NyhedSAS har grundet corona-krisen indstillet godt 90 pct. af sine aktiviteter i Danmark. Søndag d. 15. marts indgik regeringen og arbejdsmarkedets parter en aftale, der giver en hjælpende hånd til de medarbejdere, der er i fare for at miste deres job på grund af corona-udbruddet.

SAS har i Danmark stillet næsten alle fly på jorden. Det betyder, at der reelt set ikke er meget arbejde tilbage at udføre. Derfor gør SAS nu brug af den danske hjælpepakke og sender omkring 3.500 medarbejdere midlertidigt hjem.

SAS er glade for de politiske initiativer og løsninger, der er kommet den seneste tid, og mener det er helt afgørende for virksomheden, at der er kommet hjælp fra politisk hånd.

– I SAS gør vi, hvad vi kan for at komme ansvarligt igennem krisen. Vi har selv igangsat en lang række besparelser, men vi har brug for hjælp, for at kunne komme igennem denne alvorlige krise. Derfor er det helt afgørende for os, at der er kommet hjælpepakker. Vi gør brug af alle de initiativer vi kan, og er taknemmelige over hurtigheden og velviljen fra det politiske Danmark til at finde løsninger, siger CEO i SAS Rickard Gustafson.

SAS har i Danmark ca. 4.200 ansatte.

Kilde: SAS

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.