Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
ET  NØDRÅB- - - - EN  SKANDALE - - ?
DebatDet er rystende at opleve diverse udmeldinger i medierne om,- at der i Danmark kan risikere at blive en mangel på forskellige "værnemidler" til sundhedspersonalet og andre "vigtige" grupper  ! På de Sociale medier,- har jeg fundet disse FÅ,- men meget oplysende linier :

Alle er så glade for at vi lastbilchauffører kan bringe varer frem og tilbage i Danmark og over grænserne normalt er vi jo et udskældt folkefærd, men nu lige er i glade for at vi bringer vare rund til butikkerne så i kan handle som i plejer  MEN MEN MÉN -Toiletterne på næsten alle rastepladser er lukkede vi har ikke en chance for bad, toiletbesøg- ELLER FOR AT VASKE HÆNDER !

DET KAN I IKKE VÆRE BEKENDT- Det er os der holder Danmark i gang i denne svære tid så venligst hjælp os de steder der kan lade sig gøre med åbne !

Desuden har der været en del skriverier om netop det samme PROBLEM,- og det gør bare sandheden,- endnu mere sørgelig.  Store grupper i samfundet,- har man lave "hjælpepakker" for,- så man sikre sig,-at flest mulige,- kommer nogenlunde "helskindet" gennem denne krise.  For lastbilchauførernes vedkommende,- har man lavet flere forskellige "lempelser",- for at sikre en stabil levering af gods / varer,-af hensyn til  HELE samfundet.

SÅ,- stop nu dette  "hysteri"  med at aflåse toiletter og badefaciliteter !  Alternativet kunne jo blive noget  I vil blive ramt meget hårdt af,- og det vil så være 100%  selvforskyldt,- og retfærdigt !Prøv lige at tænke lidt længere,- end blot til egen  "næsetip"  ?  Hvad ville det betyde for samfundet som helhed,- eller den enkelte "kunde",- HVIS lastbilchaufførerne,- der blev nægtet adgang til et toilet,-eller et baderum,- blot køret igen  ?  JA,- dette  KUNNE  jo blive resultatet,- og det beder I selv om,- -derude.

Tænk lige på,- at chauffører der ankommer til  Jeres virksomheder,- eller til en rasteplads,- IKKE er blevet testet positiv for  "Coronavirus",- for så ville personen jo være i karantæne.  Således taler vi om,-at I har en pligt til,- at rengøre egen toiletter og badefaciliteter,- både af hensyn til eget personale,- men sandelig også af hensyn til de "hverdagshelte" der levere,- eller afhenter gods / varer hos Jer. Da I jo alligevel skal sikre de hygiejniske forhold på Jeres virksomhed / rasteplads,- så kan et par  "besøgende"  personer vel ikke være et problem.  MEN derimod vil det automatiks blive et problem,-den dag der ankommer en lastbil til Jer,- for at afhente et læs,- og I så nægter chaufføren et toiletbesøg,- og vedkommende derfor vælger at køre igen ?  HVEM skal så afhente / levere,- Jeres gods / varer.

NEJ,- jeg beder ikke om,- at lastbilchaufførerne får "særbehandling",- men blot om at udvise en smule respekt,- for deres livsvigtige arbejde,- som ingen jo kan overleve for uden ! Jeg vil godt garantere,-at der ikke er problemer med,- at sundhedspersonalet må benytte toiletter nogen steder !  Og  NEJ,- dette handler ikke om,- HVEM  de er vigtigst,- men om at ALLE skal bidrage,- og gerne  UDEN nogenformer for begrænsninger.  Skulle dette ikke "trænge ind",- så har jeg et forslag til alle landets  lastbilchauffører,- og det der disse ord :


MÅ  I  IKKE  BENYTTET  TOILETTET,- ELLER  BADERUMMET,- SÅ  KØR  FRA  STEDET   !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.