Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
ITD: Giv chaufførerne adgang til sanitære faciliteter
NyhedVi står i en ekstraordinær situation på grund af coronavirussen. Forsyningssikkerheden skal opretholdes, og alle må bidrage til at sikre gode løsninger. ITD sender en appel til afsendere og modtagere af varer om at sørge for adgang til sanitære faciliteter til de chauffører, der kommer for at hente eller aflevere varer. Også Vejdirektoratet må sikre, at toiletter/rastepladser holdes åbne og ekstra rengjorte. Chaufførerne udfører lige nu en kritisk funktion for at holde hele Danmark kørende, og de fortjener en respektfuld og anstændig behandling.

Chaufførerne yder lige nu en helt afgørende indsats med at levere varer for at holde Danmark i gang under den nuværende sundhedskrise. De fortjener en respektfuld og anstændig behandling, som også indbefatter adgang til sanitære faciliteter hos afsendere og modtagere af varer.

ITD appellerer sammen med de øvrige transportorganisationer alle modtagere og afsendere af varer til at udpege toiletfaciliteter kun til chauffører eller opstille ”festivaltoiletter”. Dette skal selvfølgelig ske på en måde, så alle forholdsregler tages i brug for at undgå smitte af coronavirussen.

ITD opfordrer også til, at Vejdirektoratet sørger for, at toiletter/rastepladser holdes åbne, og at der her sættes ind med ekstraordinær rengøring.

- Chaufførerne yder en samfundskritisk funktion for at holde Danmark kørende i disse coronatider. De skal behandles med anstændighed og respekt, og de skal selvfølgelig have adgang til sanitære faciliteter. Jeg håber, at alle afsendere og modtagere af varer samt Vejdirektoratet vil løfte den opgave, som også skal løses for at sikre forsyningssikkerheden, siger ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen.


Kilde: ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.