Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Jaguar og Land Rover lukker sine engelske fabrikker en måned
NyhedPå baggrund af den igangværende coronavirus-situation har Jaguar Land Rover bekræftet, at den midlertidigt vil standse produktionen på sine britiske produktionsanlæg i løbet af næste uge. Virksomhedens intention er at genoptage i ugen 20. april.

Som en ansvarlig virksomhed opererer Jaguar Land Rover i tråd med rådgivning fra NHS og Public Health England for at minimere spredningen af coronavirus, samtidig med at de implementerer planer for at sikre dens forretningskontinuitet. Virksomheden vil arbejde for en ordnet tilbagevenden til produktion, når forholdene tillader det.

I øjeblikket fortsætter Jaguar Land Rover produktionsanlæg i Brasilien og Indien. Virksomhedens joint venture-fabrik i Kina genåbnede i ugen den 24. februar, da livet begynder at komme tilbage til det normale i landet.

Selvom virksomhedens fokus skal være på dens forretning og ansvar over for medarbejderne, gør Jaguar Land Rover, hvad det er, for at støtte sine lokalsamfund gennem den aktuelle situation. Virksomhedens tanker er med dem, der er direkte berørt af COVID-19 og med sundhedspersonalet, hvis rolle i bekæmpelsen af denne virus er værdsat af alle.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.