Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Betjent billetsalg i busser sættes på pause
NyhedTransportminister Benny Engelbrecht opfordrer udbyderne af kollektiv trafik til midlertidigt at ophøre med betjent billetsalg i busserne. Det sker på baggrund af chaufførernes frygt for smittespredning ved den tætte kontakt med passagererne, som billetsalget indebærer.

Mange buschauffører frygter smittespredning ved tæt kontakt i den kollektive trafik. En række trafikselskaber har derfor indført, at man som passager skal gå ind bag i bussen. Og for at undgå den tætte kontakt, som det betjente billetsalg kræver, har transportministeren på et møde med trafikselskaberne netop opfordret dem til midlertidigt at ophøre det betjente salg i busserne.

- Jeg er optaget af, at den kollektive trafik bliver opretholdt. Det skyldes blandt andet, at vi skal sikre, at personer med samfundskritiske funktioner kan komme til og fra arbejde. Derfor synes jeg også, at vi bør lytte til chaufførerne. Det er baggrunden for, at jeg opfordrer alle trafikselskaber til midlertidigt at stoppe for det betjente salg i busserne, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Ministeren opfordrer derfor passagererne til at bruge periodekort eller rejsekort eller huske at købe billetten inden busturen.


Kilde: Transport- og Boligministeriet

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.