Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Planlagt produktionsstop fra på mandag
NyhedCorona-virussen fortsætter med at sprede sig. Audi planlægger at lukke fabrikkerne i Ingolstadt, Neckarsulm, Belgien, Mexico og Ungarn.

Coronavirus breder sig i Europa og mange andre lande rundt om i verden. I betragtning af den i øjeblikket stærkt forværrede salgssituation og den stigende usikkerhed med hensyn til levering af dele til fabrikkerne, vil de fleste af Volkswagen-koncernens fabrikker opleve produktionsafbrydelser.

Audi-fabrikkerne i Ingolstadt, Neckarsulm, Belgien, Mexico og Ungarn er også berørt af denne situation. Virksomheden planlægger derfor i samarbejde med samarbejdsudvalget og Volkswagen-koncernen inden ugens udgang at lukke produktionen ned på en koordineret måde på disse lokationer fra på mandag den 23. marts.

"Vi har allerede implementeret mange tiltag for at sikre vores medarbejderes sundhed. Vi takker alle vores kolleger, der handler hurtigt og koordineret i denne vanskelige tid for at beskytte alle medarbejdere," siger Peter Kössler, bestyrelsesmedlem for produktion og logistik hos AUDI AG og leder af den internationale krisestab. "Den nuværende situation tvinger os nu til at træffe de bebudede tiltag og vil fortsat kræve masser af fleksibilitet og solidaritet."

”Hos Audi Danmark følger vi udviklingen tæt, alt imens vi naturligvis efterlever Udenrigsministeriets og Sundhedsstyrelsens anbefalinger,” udtaler Lars Kornelius, direktør hos Audi Danmark.


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.