Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
OK - Vi holder Danmark kørende
NyhedEnergiselskabet OK er sit samfundsansvar bevidst og har taget flere forholdsregler for at isolere risikoen for spredning af COVID19, således at selskabet kan fortsætte med at holde Danmark forsynet i denne ekstraordinære situation.

Energiselskabet OK har taget alle forholdsregler for at holde Danmark kørende under Corona-krisen.

”Vi har brændstof nok og oplever ingen udfordringer på vores lagre i forhold til at følge med,” siger OK’s logistikchef Søren Kejser. Dermed beroliger han med, at der både vil være brændstof på OK’s Truck Diesel Stationer samt de almindelige tankstationer.


Forholdsregler taget
På chaufførsiden har OK taget forholdsregler for at mindske smitten. Tankvognschaufførerne er således isoleret fra hinanden og blev det tidligt i forløbet.

”Bliver vores chauffører syge, står vi med en kæmpe udfordring i forhold til at forsyne vores stationer og kunder. Derfor besluttede vi tidligt i forløbet at lukke vores chaufførstuer, så vores chauffører ikke er i samme rum. De går direkte i bilerne, når de møder ind. Derudover er der kun to chauffører om hver tankvogn. Så hvis en chauffør bliver syg, har han reelt set kun haft risiko for at smitte én kollega.

Desuden er afspritning og rengøring af førerhuset skærpet.

”Det handler først og fremmest om at passe på vores chauffører, men selvfølgelig også at kunne fortsætte med at forsyne det danske netværk af stationer til erhvervskunder og privatbilister, samt levere til erhvervskunder med hjemmetanke,” siger Søren Kejser.

OK respekterer naturligvis myndighedernes anbefalinger og har således sendt de fleste medarbejdere hjem til deres hjemmearbejdsplads. Kunderelaterede aktiviteter er også yderst begrænset. Kunderne kan dog altid træffe deres kontaktperson for betjening og rådgivning over telefonen.Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.