Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
DTL i dialog med myndigheder og øvrige organisationer om COVID-19 situationen
NyhedAf Morten Lindbo, Dansk Transport og Logistik

DTL – Danske Vognmænd er i løbende dialog med myndighederne herunder Transportministeriet, Færdselsstyrelsen m.fl. samt øvrige organisationer, herunder internationale, der beskæftiger sig med transportsektoren.

- Dialogen tager sigte på at koordinere eventuelle tiltag i forbindelse med COVID-19 situationen. Det er vigtigt at den internationale godstransport på såvel vej, bane samt sø- og flytransport – både nationalt og internationalt - fungerer optimalt med henblik på at understøtte forsyningssikkerheden, udtaler DTL’s adm. direktør Erik Østergaard.

- På de meldinger, vi får fra medlemskredsen, tyder alt på, at godstransport på vej i al væsentlighed fungerer normalt. Er der virksomheder i DTL’s medlemskreds, der oplever problemer fx i forbindelse med levering eller afhentning af gods, bedes dette indrapporteret på e-mail eller telefon til DTL. Så kan input løbende indgå i opdaterede vejledninger for godstransporten.

Erik Østergaard oplyser, at DTL sammen med flere andre organisationer er i gang med at udarbejde en vejledning til bl.a. transportvirksomhederne med en række anbefalinger til at begrænse eventuel smittespredning.

Der er også dialog med myndighederne om eventuelt at åbne op for, at man kan suspendere forskellig lovgivning i tilknytning til transport af fødevarer, herunder begrænsninger i køre- hviletidslovgivningen, såfremt det måtte blive nødvendigt. Disse muligheder er allerede indarbejdet i køre- og hviletidslovgivningen, oplyser DTL-direktøren.


Kilde: Dansk Transport og Logistik (DTL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.