Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Sydtrafik: Busser og flextrafik kører fortsat
NyhedStatsministerens nyeste tiltag i kampen for at begrænse og forsinke smitten med Corona/Covid-19 får i første omgang ikke indflydelse på den kollektive trafik i det Syd- og Sønderjyske.

”Vi fortsætter busdriften på de samme vilkår som blev meldt ud i starten af ugen,” fortæller Lars Berg, der er administrerende direktør for Sydtrafik. ”Indtil vi ved mere, er der normal drift på alle ruterne inklusive skoleruterne.”

Da man endnu ikke kender omfanget af kommunernes nødpasningsordninger på skoler og i daginstitutioner, kan Sydtrafik ikke lukke kørslen til disse ned. Men man fortsætter selvfølgelig med at begrænse antallet af passagerer pr bus, samt med alle de andre tiltag, der blev foretaget på statsministerens opfordring tirsdag.


Tomt på kontoret

Samtidigt er Sydtrafik en offentlig arbejdsplads, og derfor er administrationen fra i dag reduceret til et nødberedskab.

”Vi har sendt alle medarbejde med undtagelse af nogle få hjem for at arbejde hjemmefra. Vi opretholder et beredskab på vores servicetelefon og kortcenter, og vi holder også telefonerne åbne til betjening af Flextrafik,” fortæller Jette Lauridsen, der er afdelingschef for Kunde og Marked. ”Serviceniveauet vil dog ikke være på samme høje niveau som under normale omstændigheder.”

Har du spørgsmål til den kollektive trafik, så kan du ringe til Sydtrafik på 70 10 44 10.

Kilde: Sydtrafik

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.