Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Midttrafik Kundecenter lukker for personlig betjening
Nyhed​Fra 13. marts lukker Midttrafik Kundecenter ned for personlig betjening. Kunder der har behov for vejledning af billetter, køreplaner m.m. kan fortsat ringe på 70 210 230 inden for normal åbningstid. Der vil fortsat køre busser og letbane, som kun medtager det antal kunder, der er siddepladser til.

På baggrund af regeringens seneste udmelding har Midttrafik besluttet at lukke for den personlige betjening på Midttrafik Kundecenter fra 13. marts og to uger frem. Telefonerne vil fortsat være åbne, så kunderne kan få vejledning om billetter, køreplaner m.m. inden for normal åbningstid.

Kunder, der skal med bussen fra rutebilstationen, kan fortsat benytte ventesalen og caféen.

Pensionister og førtidspensionister, der rejser på et pensionistkort på pap, kan rejse videre på det nuværende kort, selvom det udløber inden for de to uger, hvor Midttrafik Kundecenter er lukket. Det samme gælder de kunder, der har et blindekort.

Midttrafik følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Allerede fra onsdag blev der iværksat tiltag for at begrænse trængslen i busser og letbane. I busserne skal chaufføren lukke dørene, når alle siddepladser er besat og køre forbi de efterfølgende stoppesteder indtil der er ledige pladser. I Letbanen opfordrer Midttrafik kunderne til at vente på næste letbanetog, hvis alle siddepladser er optagede i det letbanetog, der kører ind på perronen.

Kilde: Midttrafik

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.