Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Miljøstyrelsen på kontrol mod ulovlige pesticider
NyhedI starten af marts var Miljøstyrelsens Kemikalieinspektion på grænsekontrol ved Padborg og Rødby færge på jagt efter ulovlige pesticider.

En måde at bekæmpe brug af ulovlige pesticider på er ved at sikre, at midlerne slet ikke kommer ind over den danske grænse. Derfor var Miljøstyrelsens Kemikalieinspektion den 4. marts og natten mellem den 5. og 6. marts på grænsekontrol på jagt efter ulovlige pesticider.

Kontrollen foregik i samarbejde med Told og Skat ved grænseovergangene ved Padborg og Rødby færge, og der blev ikke fundet nogen ulovlige pesticider. Et resultat, der glæder fungerende kontorchef i Miljøstyrelsens Kemikalieinspektionen, Kim Holm Boesen.

- Der er selvfølgelig positivt, at dem vi kontrollerede, ikke fragtede ulovlige pesticider, siger han og tilføjer, at kontrollen på trods af de udeblevne fund kan have en afsmittende effekt.

- Vores tilstedeværelse sender et signal om, at vi holder øje, og så øger det samtidig toldernes opmærksomhed på ulovlige pesticider, siger han.

Selvom Miljøstyrelsens Kemikalieinspektionen ikke fandt ulovlige pesticider, havde styrelsen alligevel sager med hjem til videre undersøgelse. Told konfiskerer nemlig løbende ulovlige pesticider og biocider.

Lastbiler scannes

I forbindelse med Miljøstyrelsens kontrol havde Told stillet en lastbilskanner op, som gjorde det muligt at kontrollere lasten, uden at losse alt ud af lastbilen.

Ud over Miljøstyrelsen var Landbrugsbrugsstyrelsen også med på grænsekontrol. Landbrugsstyrelsens fokus var på ulovlig import af gødning.

Kilde: Miljøstyrelsen


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.