Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Dansk strømsystem gør John Deere’s servicebiler 120 kg lettere
NyhedStrøm i varebilen skal være kompakt og driftssikkert. John Deere's 54 servicebiler i Danmark er opbygget som et komplet værksted fortæller Jonas Larsen som er kørende serviceteknikker og fortsætter: I varebilerne er der behov for, at kunne bruge både 230V og 12V til batteriladere, kompressor, svejser og arbejdslys for at kunne løse alle opgaver i marken.

120 kg lettere servicebil
Ved at fjerne et traditionelt batterisystem med to store gammeldags blybatterier og en kæmpe inverter, er man gået fra et system på 150 kg til et moderne strømsystem med indbygget lithiumbatteri på 30 kg fortæller Jonas Larsen. Jonas laver service på John Deere traktorer i marken og servicebilerne han kører i, opnår dermed en vægtbesparelse på hele 120 kg og har samtidig fået mere strøm for færre penge.

All-in-One LPS strømsystem
En LPS 2500W fra danske Clayton Power, er et all-in-one strømsystem til servicebiler som har et kraftigt lithiumbatteri indbygget på en 1 kWh. Den leverer 230V med 5000W i peak og samtidig 12V til alt installeret udstyr. Den oplades fra varebilen under kørsel eller direkte fra lysnettet.

LPS Super Charger
For lynhurtig opladning er der i John Deere's servicebiler monteret en LPS Super Charger til deres LPS (Lithium Power Supply). I store varebiler med en kraftig generator, kan man med LPS Super Charger fordoble indladningen til hele 1000W. Dermed kommer man altid frem med et fuldt operationsklart strømsystem, selv efter meget korte køreture.

Se video om emnet via dette Link

Clayton Power

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.