Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Frederikssund Kommune - Skraldemanden må ikke alligevel…
NyhedMed opførelsen af Kronprinsesse Marys Bro blev det forbudt for lastbiler over 3,5 tons at passere Kronprins Frederiks Bro. For nylig fortalte Frederikssund Kommune i en nyhed, at skraldebilerne i Frederikssund Kommune dog fortsat kunne benytte Kronprins Frederiks Bro på baggrund af en dispensation givet af Nordsjællands Politi.

Men nu har Nordsjællands Politi imidlertid trukket dispensationen tilbage. Det skyldes, at det af anlægsloven for Kronprinsesse Marys Bro fremgår, at der ikke gælder nogen dispensationsmuligheder fra forbuddet.

Stadig muligt for enkelte lastbiler

Der er dog i anlægsloven nævnt enkelte undtagelser for forbuddet mod lastbiltrafik på Kronprins Frederiks Bro. Det følger således af bemærkningerne til anlægslovens § 2, stk. 1, at:

”Undtaget fra forbuddet er lastbiler og lastvognstog, der for Frederikssund Kommune varetager og udfører vejbestyrelsesopgaver i relation til det omkringliggende vejnet. Dette vil også omfatte lastbiler og lastvognstog fra private entreprenører, der udfører vejbestyrelsesopgaver for kommunen. Det er en forudsætning for undtagelse … at de tydeligt kan identificeres som tilhørende Frederikssund Kommunes vejvæsen eller kan dokumentere at udføre arbejde for Frederikssund Kommunes vejvæsen.”

Det betyder i praksis, at lastbiler, der udfører mindre asfaltarbejder, snerydning, saltning mv. på vejnettet på eller umiddelbart op til broen, må køre over den.

Forbuddet omhandler alene lastbiler og lastvognstog. Det betyder, at det fortsat vil være tilladt for, f.eks. busser og landbrugsmaskiner at passere Kronprins Frederiks Bro.

Kilde: Frederikssund Kommune

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.