Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Volvo lancerer fire nye lastbiler ved at stable dem oven på hinanden i en spektakulær film – med direktøren på toppen som prikken over i'et
NyhedVolvo Trucks' nyeste lanceringsfilm har nået nye højder. For at demonstrere styrken af de fire nye lastbiler byggede Volvo et kolossalt 15 meter højt og 58 ton tungt lastbilstårn ved at stable de fire nye lastbiler oven på hinanden. Derudover placerede de den administrerende direktør på toppen.

I lastbilbranchen er det et enormt projekt at lancere en lastbil. Men at lancere fire på samme tid er næsten uhørt. Da Volvo Trucks fornyede hele serien med tunge lastbiler med førerhuset over motoren, gik Volvo Trucks efter en ny tilgang.

Den usædvanlige film foregår midt om natten og starter med at vise lastbilstårnet som en enorm monolit, der lyser i det fjerne. Mens vi bevæger os fremad, ser vi ulve i forgrunden og får et glimt af en kvindelig chauffør. Når filmen når sit højdepunkt, komplet med røg og lyseffekter, ser vi, at manden, der står på toppen af lastbilstårnet, faktisk er Volvo Trucks' administrerende direktør Roger Alm.

Filmen får premiere dagen før den officielle lancering af serien med tunge lastbiler med førerhuset over motoren i Europa og inkluderer Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM og Volvo FMX. De fire lastbiler repræsenterer omkring to tredjedele af Volvo Trucks' leverancer.

"Dette er vores største lancering nogensinde i Volvo Trucks. De vil få en enorm indflydelse på vores kunders rentabilitet og konkurrenceevne, både i forhold til at få opgaver og tiltrække de bedste chauffører. Jeg er vant til at se tingene fra oven, men at optage lastbilstårnet var helt sikkert ikke nogen helt almindelig dag på arbejdet. Og lad os bare sige, at jeg har en vis respekt for højder. Jeg er en jordnær fyr", siger Roger Alm, adm. direktør for Volvo Trucks.

Filmen blev optaget i slutningen af 2019 på en testområde lidt uden for Volvos hjemby Gøteborg i Sverige. Både lastbilstårnet og størstedelen af de visuelle effekter er virkelige, inklusive røg og lys, afslører en film, hvor vi er med bag kulisserne.

”Det tog omkring en måned at designe og bygge tårnet og sørge for, at det var sikkert at køre. Helt grundlæggende var dette kun muligt takket være den robuste anlægslastbil, Volvo FMX, og dens nye 38-ton bogie, der kunne bære de andres vægt. Men det krævede også en stabil hastighed og kurs, der kunne opnås med teknologien bag Volvo Dynamisk Styring og en dygtig lastbilchauffør”, fortæller Markus Wikström, ingeniør hos Volvo Trucks og en del af teknikerteamet bag tårnet.

Se filmen "Volvo Trucks – The Tower feat. Roger Alm”

Kilde: Volvo Trucks

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.