Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Nordjyllands Politi - Lastbilkontrol i Herning
NyhedTungvogncenter Nord (TCN) ved Nordjyllands Politi afviklede 6. og 7. februar 2020 en lastbilkontrol i industriområdet Hipark ved Herning.

Midt på formiddagen den anden dag, den 7. februar, blev en polsk lastbil med tilkoblet dansk sættevogn observeret af de kontrollerende betjente. Lastbilen befandt sig på Herningmotorvejen på vej mod Herning.

Politiet stoppede køretøjet, hvorpå den indledende kontrol om overholdelse af køre-hviletidsbestemmelse blev indledt, oplyser den ansvarlige for kontrollen, politikommissær Claus Kjær-Pedersen. I forbindelse med en nærmere undersøgelse af køretøjet blev der fundet en magnet, som var monteret på lastbilens såkaldte impulsgiver/Kitas.

”Og det bevirkede, at lastbilen kunne køre uden om lastbilens hastighedsbegrænser og uden om kontrolapparatet i lastbilen,” forklarer politikommissæren.

Betjentene kunne også konstatere en overtrædelse af reglerne for cabotage, idet der manglede fragtbreve, ligesom andre fragtbreve ikke var udfyldt korrekt.

”Vognmanden manglede også at betale for vejbenyttelsesafgift af det danske vejnet hele tre gange,” siger Claus Kjær-Pedersen.

Derfor blev det samlet til en bøde til chauffør og virksomhed på 84.000 kr.

Kilde: Nordjyllands Politi
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.