Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
MAN  BURDE   STILLE   BESLUTNINGSTAGERNE   ET   VÆSENTLIGT  SPØRGSMÅL    !
DebatDe er nok de eneste,- der aldrig møder dette spørgsmål ?

De er i hvert fald de eneste,- der aldrig berører,- dette spørgsmål !

"Problemet" åbner op for muligheden for,- at kunne snyde !

Hvad er egentlig den "dybere mening" med dette sjusk i hverdagen !


TALER VI HER OM "SPILDT ARBEJDE" ?

JA,- det kunne man fristes til at påstå,- med baggrund i hverdagens mange forløb,- både omkring kontroller og andre former for  "tjek".  Hvis man kigger på,- hvor mangelove og regler der rent faktisk findes,- og holder det op imod,- hvor mange love og regler,- man  IKKE  håndhæver,- - - så bliver man overrasket,- -vil jeg tro.  

Det helt stor spørgsmål,- eller i hvert fald ET,- af de store spørgsmål er,- om vi nu taler om mangel på "mandskab",- eller mangel på ekspertise,- eller simpel ligegyldighed ?Måske handler det om,- at flere områder hører ind under et underbemandet etat,- der ikke magter opgaven,- eller IGEN,- ganske enkelt mangler ekspertise.  

KAN det måske også handle om,- at der på nogen områder er en  "boss",- der ikke helt har evne til at være "boss" for en specialiseret enhed,- og derfor anvender enhedentil noget helt andet,- end det der var tiltænkt ?   Vi kan jo også mistænke sådan en "boss" for,- at tænke mere på "måltal" end på håndhævelse af love og regler ?

NÅ,- nu har man "bokset" med det i ca. 10 år,- frem til nutiden,- uden at dette har ændret ret meget.  DERFOR  vedtager man så noget helt nyt,- som så kan ende med at lidepræcis samme skæbne,- som det man tidligere har anvendt forkert,- - eller bare bliver ignoreret.
 
Konklusionen må således være,- at beslutningstagerne er virkelig dygtige til,- at skrue love og regler sammen,- til noget der kunne ende med at være en succes,- men desværreender som endnu en  FUSER.  Samtidig vil der fortsat være suspekte elementer,- der lystigt boltre sig på kanten af love og regler,- uden risiko for at blive "knaldet".

Tilbage er så selve spørgsmålet,- til landets beslutningstagere :  "Der kræves 1 voksen pr.3 børn i en vuggestue,- og 1 voksen pr. 6 børn i en børnehave,- MEN,- 3 rådgivere pr. minister i en regering. 
KAN  DET  VÆRE  DEN  SIMPLE  FORKLARING  PÅ,- - - AT  STORT  SET   ALT,- - -BARE  SEJLER   ?


POLITIK  ER  JO   BARE  POLITIK   !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.