Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Succes for lastvognsmekanikerfaget på DM i Skills i Bella Centeret i København
NyhedDa DM i Skills i sidste uge løb af stablen i Bella Centeret i København var lastvognsmekanikerfaget for første gang et officielt konkurrencefag. Samtidig blev faget promoveret af lastbilmekanikerlærlinge på en såkaldt Prøv, Mærk og Føl stand.

Volvo Trucks var stærkt repræsenteret på begge stande. Tobias Maarup Pedersen fra Volvo Truck Center i Aarhus kvalificerede sig i efteråret til DM ved regionsmesterskaberne og leverede en stærk præstation i de tre forskellige opgaver, selv om han ikke løb med den endelige sejr.

Med i Bella Centeret var også tre af Tobias’ lærlingekolleger fra Aarhus, som stod på Prøv, Mærk og Føl standen og fortalte de mange fremmødte unge, hvordan det er at arbejde som lastvognsmekaniker.

Dejligt at få lov at prale med vores lærlinge
”Det har været nogle fantastiske dage, hvor vi har fået lov at prale med flere af vores dygtige lærlinge fra Volvo Truck Center både i konkurrencen og på udstillingsstanden. Det er rigtig vigtigt for os at komme ud og vise de unge, at der er spændende og sjove karrieremuligheder inden for vores fag, og det gør vi bedst ved at lade vores lærlinge fortælle om deres egne erfaringer,” udtaler adm. direktør for Volvo Danmark Lars Bo Larsen, der også var tilstede på udstillingsstanden og blandt publikum ved konkurrencestandene.

Tobias flankeret af Thomas Knudsen, chef for Volvo Truck Center i Aarhus, og Lars Bo Larsen, adm. direktør for Volvo Danmark, samt de fire andre Volvo-lærlinge, der stod på Prøv, Mærk og Føl standen.


Kilde/ Foto: Volvo Trucks

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.