Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
OK åbner en station i Allerød
NyhedDet skal være nemt at tanke hos OK – det fremgår tydeligt med placeringen af virksomhedens nye Truck Diesel station ved Allerød.

Lige ved Allerød og Hillerødmotorvejen har OK placeret sin nye Truck Diesel-station. De første kunder har allerede tanket diesel og AdBlue på stationen, som ligger ved afkørsel 11, Allerød Syd.

Motorvejen giver en del trafik til og fra København, og OK så muligheder i at anlægge en Truck Diesel-station mere i det nordsjællandske.

”Vi er meget tilfredse med placeringen, som betyder, at kunderne får en station, som ligger godt placeret for den tunge trafik, og hvor det er nemt at komme til og fra,” siger Henrik Guldmann, kædechef hos OK.

”Det er ikke et mål for OK at have mange stationer i sig selv, men at finde de rigtige placeringer, så kundernes behov bliver dækker,” siger han.

AdBlue hører til

”Vi har bygget en topmoderne OK Truck Diesel-station, hvor der naturligvis også kan tankes AdBlue,” siger Henrik Guldmann.

De skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret AdBlue standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.

Kaffe på turen

Den 11. marts fra 8 – 13 fejrer OK åbningen af stationen i Allerød ved at give de chauffører, der kommer forbi på det tidspunkt, en gratis kop kaffe med på vejen.

Kilde: OK

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.