Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
​DEKRA Bilsyn overtager Mikkels Bilsyn
NyhedDEKRA Bilsyn overtager Mikkels Bilsyn pr. 2. marts 2020. Med de to synshaller i Randers og Hadsten kommer DEKRA Bilsyn op på 34 synshaller i hele Danmark.

Det helt rigtige match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Mikkels Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion. DEKRA Bilsyn er løbende på udkig efter gode og rentable synshaller, og her kunne de ikke lade Mikkels Bilsyn passere.

”Mikkels Bilsyn er en god og rentabel synshal, som passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. Synshallerne er kvalitetsbevidste og kundefokuserede, der vægter vejledning og god service rigtig højt,” siger Githa Nørbæk om opkøbet.

Alt fortsætter som det plejer

Kunderne i Mikkels Bilsyn kommer ikke til at mærke de store forandringer ved overtagelsen. Mikkel Præst Andersen fortsætter driften af de to synshaller i minimum de næste 12 måneder, og det samme gør de tre bilsynsassistenter Morten, Dennis og Christian. Kontorassistenten Lene fratræder dog sin stilling i forbindelse med overtagelsen.

Mikkel glæder sig til at blive en del af DEKRA Bilsyn, men hanunderstreger, at det fra et kundemæssigt synspunkt er en lille ændring. Kunderne vil stadigvæk opleve den samme gode service og behandling. Det er kun logo, skilte og arbejdstøj, der vil være nyt. Åbningstider og priser vil være uændrede.

Kilde: DEKRA

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.