Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Ministeriet modtager DOT’s redegørelse
NyhedTransport- og Boligministeriet har den 28. januar modtaget DOT’s redegørelse om valg af løsning for reform af pensionisttakster. DOT har lyttet til kritikken og vil inddrage ældre- og handicaporganisationerne i det videre arbejde med at udarbejde en ny model.

I redegørelsen beskriver DOT blandt andet rejsemønstre og rabatter for brugere af pensionistkortet i DOT’s område, DOT’s overvejelser om prissætning og passagerkonsekvenser af den fremlagte reform samt overvejelser om øvrige løsninger, der har været overvejet.

DOT fremlægger ikke en ny løsning i redegørelsen, men lægger op til en indfasningsmodel og en udskydelse af ikrafttrædelse til januar 2021.

Derudover giver DOT i redegørelsen udtryk for, at de i den kommende proces for udarbejdelsen af den endelige model vil inddrage ældre- og handicaporganisationerne.

- Jeg er glad for, at DOT har lyttet til den kritik, der har været af det oprindelige forslag til en pensionistreform, hvor mange pensionister kunne se frem til gevaldige prisstigninger. Jeg synes, at det er rigtig positivt, at DOT nu vil gå i dialog med ældre- og handicaporganisationerne forud for fastlæggelse af en endelig løsning, siger transportminister Benny Engelbrecht.

DOT anviser også en række punkter, som skal sætte rammerne for det videre arbejde. DOT beder om ministeriets stillingtagen til disse, som fremgår af nedenstående notat.

Bilag 3. Notat til DOT om redegørelse under download


Kilde: Transport- og Boligministeriet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.