Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Business Region Aarhus - VVM-undersøgelse fra Vejdirektoratet: En ny midtjysk motorvej kan ikke aflaste Østjyske Motorvej E45
NyhedDet fremgår tydeligt af VVM-redegørelsen, at trængslen på Østjyske Motorvej nu er så omfattende, at det haster med en udvidelse. Det understreger de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus.

"VVM-undersøgelsen om en midtjysk motorvej viser, at trængslen på Østjyske Motorvej E45 er overvældende og i dag nået til et meget kritisk niveau. Undersøgelsen viser nemlig, at en ny midtjysk motorvej ikke vil kunne aflaste trængslen på Østjyske Motorvej E45, til gengæld vil den kunne aflaste Vejle Fjord broen", siger formanden for Business Region Aarhus, Kasper Glyngø, Borgmester i Hedensted.

Formanden peger på, at disse tal fremgår af VVM-undersøgelsens vurdering af trafikale effekter. Her fremgår det, at en ny midtjysk motorvej kun aflaster Østjyske Motorvej E45 med 300-900 biler pr hverdagsdøgn, til gengæld vil en ny midtjysk motorvej kunne aflaste Vejle Fjord broen med 3000-5900 biler pr. hverdagsdøgn.

"Det er ikke overraskende. Østjyske Motorvej E45 fra Vejle-Randers er i dag en af Danmarks mest trafikerede motorveje. I de kommende år vil trafikken endda stige meget mere. Hovedårsagen er væksten og den meget stor pendling mellem byerne i Østjylland samt ikke mindst, at 15-20% af den samlede trafik på motorvejen er lastbiler" siger Kasper Glyngø og fortsætter:

"Østjylland er det største vækstområde uden for hovedstadsområdet. VVM-undersøgelsen understreger derfor, at udvidelsen af alle strækninger på E45 fra Vejle Nord til Randers Nord bør have højeste prioritet for Folketinget og Regeringen. Business Region Aarhus er allerede i tæt dialog med Regeringen og Folketinget, så udvidelsen af E45 får en meget høj prioritet, når regeringen senere på året fremlægger forslag til investeringer i infrastruktur".

Kilde: Business Region Aarhus

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.