Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
100 ekstra elbiler: Gratis parkering i København får biludlejningsfirma til at skrue op for grønne biler
NyhedEn ændring i parkeringsreglerne i Københavns Kommune har fået biludlejningsfirmaet Sixt til at hente ikke færre end 100 ekstra elbiler til København. Københavns Kommune har pr. 1. januar 2020 gjort det gratis for elbiler at parkere i hele kommunen. Det har naturligvis sat ekstra skub i tingene hos Sixt.

“Der er ingen tvivl om, at det nu er blevet langt mere attraktivt at leje en elbil i København. Det har vores kunder også bemærket, og derfor henter vi nu 100 ekstra elbiler til København,” fortæller Joackim Penti, kommunikationschef hos Sixt.

De ændrede regler gør det både billigere og nemmere for besøgende og beboerne i hovedstaden at vælge elbiler, da de så kan parkere gratis i hele kommunen. Tilmed er København godt på vej til at have 1.000 ladepladser på offentlige veje og private fællesveje i kommunen, så det vil blive meget lettere at få strøm på bilen.

Hos Sixt fortæller man, at de nye regler både er tillokkende for både københavnere, der er bosat i storbyen samt for pendlere, der nu kan undgå de høje takster for time-parkering.

“Vi har både kunder, der bor i byen, samt pendlere der kører ind til byen hver eneste dag. Vi forventer en fortsat vækst på dette område, nu hvor brugerne af elbiler ikke længere skal bekymre sig om at betale for parkering. Det er absolut en fordel, der gør livet som lejer af elbil meget attraktivt,” fortæller kommunikationschef Joackim Penti

Meget tyder på, at det store gennembrud for elbiler herhjemme er i gang. 2019 slog alle rekorder for salg af elbiler, men også på udlejning kan det mærkes. Og det er særligt initiativer som gratis parkering til borgere og pendlere i København, der ifølge Sixt er en væsentlig faktor for valget af elbil.

“Sixt er det udlejningsfirma herhjemme med langt flest elbiler. Vi har over 1.000 elbiler, og vi har helt klart oplevet stigende opmærksomhed og øget efterspørgsel på elbiler i hele Danmark. Ini-tiativer fra politisk side virker, og hos Sixt prioriterer vi elbiler med kampagner og tiltag, der kan få langt flere til at vælge at køre på strøm” slutter Joackim Penti.

Partierne bag aftalen er Socialdemokratiet, Enhedslisten, Alternativet, Radikale Venstre, SF samt Venstre. Den gratis parkering for elbiler bliver vejet op af en stigning i prisen på parkeringslicenser til benzin- og dieselbiler.

Kilde: Sixt

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.