Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Scan Global Logistics henter 315 millioner Euro i kapitalindskud
NyhedI et stærkt konkurrencepræget logistikmarked gennemførte Scan Global Logistics i slutningen af 2019 en succesrig refinancieringsrunde. De positive resultater af den indsats viser allerede de første tegn med den strategiske erhvervelse afPioneer International Logistics i Australien, der blev afsluttet den 15. januar.

Refinansieringen inkluderede en forudgående positiv kreditvurdering fra S&P. Denne rating følger flere år med meget solide økonomiske resultater kombineret med en række nye interessante initiativer såsom etablering af en speciel e-handelsvirksomhedmed fokus på end-to-end løsninger rettet mod e-handel og e-tailers, hvilket har skabt betydelig positiv opmærksomhed og interesse fra både kunder og investorer.

"Hele processen har været ekstremt interessant. Vi modtog en meget god kreditvurdering fra S&P - og måske endnu mere interessant lykkedes det os at skaffe kapital svarende til 215 millioner Euro med en mulighed for at øge dette til 315millioner alt efter behov og performance - udstedt i obligationer. Fra vores perspektiv er dette en klar indikation fra de internationale investorer, om at de ser Scan Global Logistics som en interessant virksomhed, de tror vil fortsætte med at vokse og spilleen vigtig rolle i logistik- og forsyningskæden i de kommende år, og at vi samlet set betragtes som en sund investering. Med et stærkere økonomisk fundament, og kapital til rådighed til at udvide, stræber vi efter at øge vores globale fodaftryk og tilbyde endnubedre muligheder for vores kunder, ”siger Allan Melgaard, koncernchef hos Scan Global Logistics.

Fra et kundeperspektiv er dette interessant, da logistik fortsætter med at vokse som en strategisk forretningsparameter, og nye tendenser peger mod supplychain-partnerskaber som en stadig mere væsentlig faktor. Noget, som SGL allerede erbredt anerkendt for.

Scan Global Logistics har alle intentioner om at fortsætte væksten og med ny investeringsklar kapital har Scan Global Logistics mulighed for at følge op på de senere års opkøb som IQS Group i Tyskland, IC Logistics i Danmark og Macca LogisticsSARL i Afrika . Derudover åbner SGL nye kontorer i lande som Østrig, Holland, Belgien, Tyskland og Myanmar – med den klare ambition at blive en virkelig global logistikudbyder i de kommende år.

Kilde: Scan Global Logistics A/S

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.