Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Fire sager ved kontrol af særtransporter ved Varde
NyhedTorsdag den 9. januar 2020 foretog Tungvognscenter Syd ved Sydøstjyllands Politi en målrettet kontrol af særtransporter ved Varde på landevejsstrækningen mellem Ringkøbing og Esbjerg. Seks særtransporter, der alle kørte med omfangsrigt eller særligt tungt gods, blev vinket ind til kontrol og ud af de seks, blev der skrevet fire sager.

En udenlandsk registreret særtransport kørte uden tilladelse til kørsel med omfangsrigt gods, selvom bredden på transporten var over 3,30 m. Desuden kørte transporten uden ledsagerbil. Det resulterede i en bøde til chaufføren på 5.000 kr. og en bøde på 16.000 kr. til den udenlandske virksomhed. Bøden blev betalt med det samme, men chaufføren måtte vente med at køre videre, indtil den korrekte tilladelse var på plads.

Tre danske vogntog, der kørte med tung transport, havde heller ikke tingene i orden, da de blev kontrolleret. To af de tre chauffører kendte ikke indholdet og vilkårene i politiets tilladelse, de havde ikke medbragt de nødvendige papirer, blandt andet blokvognsattesten, og transporterne var ikke afmærket bagtil med den maksimalt tilladte hastighed.
Det tredje vogntog kørte uden ledsagerbil og var derudover længere end tilladt. Det betød samlet en bøde på 9.000 kr. til chaufførerne og 20.000 kr. til selskaberne.

’De seks køretøjer, som blev standset under kontrollen, blev også alle nøje kontrolleret for overholdelse af køre-hviletidsbestemmelserne og det var glædeligt at konstatere, at der var fuldstændig styr på den del’, fortæller Vicepolitiinspektør Jesper Engelund.

Kilde: Sydøstjyllands Politi / Tungvognscenter Syd
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.