Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
TUR.dk - DM i Skills: Transportfagene tiltrækker de unge
NyhedTURs stand på DM i Skills oplever stor interesse fra nysgerrige unge med mod på at teste deres transportevner af. Lærlinge hjælper de besøgende med at blive klogere på transportuddannelserne.

Simulatorer og aktiviteter med førstehjælpsøvelser på TURs stand tiltrækker stor opmærksomhed fra nysgerrige unge mennesker som William og Thomas på 14 og 15 år. De har besøgt standen og oplevet aktiviteterne, og de kunne godt forestille sig at vælge en transportuddannelse.

- Jeg har allerede overvejet en transportuddannelse, og jeg har også set på noget med søfart. Jeg prøvede den simulator med mobilkran, og det var ret spændende, sigers William.

- Det var ret fedt at se førstehjælpen, synes jeg. Det må være ret spændende, de skal jo redde folks liv, stemmer Thomas imponeret i.

Transportlærlinge lærer fra sig
Fire transportlærlinge fra TEC i Hvidovre, to fra specialet godschauffør og to fra lageroperatør, har afset tid til at være med på transportuddannelsernes stand i år. Lager- og logistiklærlingen Maria Antonsen er stolt over at være med til at udbrede kendskabet til transportuddannelserne, hvor hun skifter kasket fra lærling til læremester.

- Det er rigtig sjovt at være med på standen her på Skills! Jeg besvarer de besøgendes spørgsmål og fortæller alt hvad jeg kan om min hverdag i branchen. Det er sjovt at træde ud af lærlingerollen og så være den, der lærer fra mig ved simulatorerne, siger Maria.

Udover at høre om uddannelserne fra lærlingene på standen, kan de besøgende også prøve både en lastbil-, kran og gaffeltrucksimulator, samt køre lastbil med VR-briller fra TUR Forlag. Der er også daglige konkurrencer og sjove snapfiltre man kan bruge til at finde sin indre transportlærling.

DM i Skills fortsætter frem til kl. 14.00 lørdag den 18. januar.

Følg med via Facebook.

Kilde: TUR.dk

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.