Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
58 sager på to dage
NyhedFyns Politi har de sidste to dage udført varebilskontrol på Fyn. Resultatet er hele 58 sager og samlet set er der udskrevet bøder for 350 - 400.000 kr. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at vognmænd og chauffører sætter sig godt ind i de nye regler.

Operativ færdsel har onsdag og torsdag i samarbejde med Rigspolitiets Nationale Færdselscenter lavet varebilskontrol på Fyn, hvor der blev standset et meget stort antal varebiler. Årsagen til kontrollen er de nye regler, der i 2019 trådte i kraft i forhold til varebiler. I forbindelse med kontrollerne blev der i alt skrevet 58 sager, primært for overtrædelse af reglerne om godskørsel. Derudover var der 2 sager om kørsel i narkopåvirket tilstand, en sag om overlæs, 4 sager om overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen, 1 var frakendt og så var der en del mindre forseelser.

Politikommissær Preben Ingemansen som er leder af Operativ Færdsel siger: - "Resultatet af kontrollen giver os anledning til at opfordre vognmænd og chauffører til at sætte sig rigtig godt ind i de nye regler for registrering af- og kørsel med varebiler, for vi kan jo konstatere, at der er en del, som ikke har styr på det, og det bliver hurtigt dyrt."

Bøderne for overtrædelse af reglerne om godskørsel kan godt løbe op i temmelig store beløb og den umiddelbare vurdering er, at der samlet set er udskrevet bøder for 350 - 400.000 kr på de 2 dage.

Fyns Politi henviser til Færdselsstyrelsens hjemmeside https://www.varebilskrav.dk/, hvor man kan læse reglerne.

Kilde: Fyns Politi

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.