Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Vestfyn Trækker
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
P bøde problemet for Færdselsstyrelsen, er uforståeligt for FDL
NyhedAf Jens Groot, FDL

Danmark har nummerpladescanningssystemet, brug det.

FDL vil meget gerne hjælpe Transportminister Benny Engelbrecht med at løse problemet, manglende betaling af danske P bøder og ATK-foto vogns registrering af hastighedsovertrædelser.

De danske styrelser som efter en konstatering af overtrædelserne skal inddrive kontrolafgifter, bruger betydelige resurser på manuelt at finde den retmæssige ejere, af den afgift belagte nummerplade. Kan styrelsen ikke finde den rette ejer af nummerpladen, kan bøden ikke sendes hvidere til inddrivningskontoret. Sagen tabes ned i parpirkuven.

Hvorfor bruger Transportminister Benny Engelbrecht, ikke sin indflydelse på et udvidet brug af nummerpladescannerne i Danmark? Lægges de afgift belagte nummerplader ind i scanner systemet, vil de vises når nummerpladen passerer en scanner, så kan bøden opkræves, som en straks bøde på stedet af politiet. Betales der ikke, skal køretøjet beslaglækkes til bøden er betalt.

Indføre Danmark registrering af ubetalte udenlandske opkrævninger fra Parkeringsafgifter og ATK fotokontrol med registreringsnummeret i nummerpladescanningssystemet vil resultatet blive: Ingen styrelser skal bruge unødige manuelle omkostninger, på et omsonst detektivarbejde, med efterfølgende risiko for at bøde størrelsen ikke er stor nok til at inddrivningskontoret kan få den behandlet i nummerplade ejerens hjemland.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.