Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Mørketal: 10.000 skjulte jobs I Danmark i august
NyhedEn meget stor mængde stillingsopslag kan ikke findes på den offentlige portal Jobnet.dk og på Jobindex.dk. De ligger skjulte på virksomhedernes egne hjemmesider.


Så mange jobopslag er der på danske jobportaler: https://www.jobsearch.dk/jobsoegemaskiner

Det viser en aktuel opgørelse fra jobsøgemaskinen Jobsearch.dk, som har gennemgået alle danske virksomheders hjemmesiders jobsektioner:

”Via en simpel men meget omfattende optælling har vi kunnet konkludere, at Jobnet.dk og Jobindex.dk mangler ca. 10.000 af de stillingsopslag, der ligger på virksomhedernes hjemmesider, svarende til op imod 70 procent af alle opslåede stillinger”, siger administrerende direktør hos Jobsearch.dk, Thomas Barfod.

Han påpeger, at det er meget problematisk, hvis danske jobsøgere ikke kan få et overblik over, de stillinger der er i Danmark:

”Dynamikken, hurtigheden og bevægeligheden på jobmarkedet forsvinder, hvis man som jobsøger ikke kan få overblik over hvilke stillinger der udbydes. Derudover beder jobcentrene, i god tro, deres klienter om at holde sig orienterede om nye jobs via medier, der mangler op i mod 10.000 stillinger”, siger han.

Selv om Jobsearch.dk blev lanceret for få uger siden i juni, har søgemaskinen allerede 5-6.000 flere stillingsopslag end Jobnet.dk og Jobindex.dk: https://www.jobsearch.dk/jobsoegemaskiner

”Jeg forventer, at vi rammer 10.000 ekstra stillingsopslag, når vi er færdige med at crawle alle de hjemmesider, som vi har identificeret. Vi forventer at være i land i oktober”, siger Thomas Barfod.

Jobsearch.dk fungerer ved digitalt at spejle stillingsopslagene fra virksomhedernes hjemmesider over på Jobsearch.dk tre gange dagligt, således at stillingsopslagene altid er opdaterede. Brugerne på Jobsearch.dk kan herefter fremsøge virksomhedernes stillingsopslag og blive linket videre til virksomhedens egen hjemmeside.

Jobsearch.dk er skabt af Digital Disruption Media koncernen, som igennem mere end 10 år har skabt søgemaskiner i Danmark og Nordeuropa og som investerer i og skaber tech-virksomheder. Digital Disruption Media A/S står bl.a. bag Lokaleportalen.dk, som er Danmarks storesøgemaskine inden for erhvervslokaler.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.