Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « January 2019 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· DSB er tilfreds med afgørelse
Alstom kan fortsat deltage i udbudsprocessen om Fremtidens Tog til DSB. Det fastslår Klagenævnet for udbud i en kendelse fredag. Alstom havde i forbindelse med prækvalifikationen lavet en fejl i sit materiale, som virksomheden ønskede at rette for at opfylde de økonomiske krav


· DSB skal tage fransk togproducent med i udbudsrunde
Klagenævnet for Udbud har fredag 18. januar afsagt kendelse i en sag om et udbud om indkøb, drift og vedligeholdelse af nye tog, som DSB har sat i gang. Udbuddet har en værdi på omkring 50 milliarder kroner og er derfor vigtigt for de virksomheder, der er inviteret til at byde på opgaven. På grund af en fejl i det materiale, som franske Alstom havde sendt ind i oktober sidste år, afviste DSB i december, at Alstom kunne byde på opgaven, selvom Alstom tidligere var blevet prækvalificeret


· Folketinget kompenserer for prisstigninger efter Takst Vest
Med reformen Takst Vest, som trådte i kraft 18. marts sidste år, er det blevet nemmere at finde billigste kort eller billet til rejser med bus og tog i Jylland og på Fyn. Mange har i den forbindelse oplevet lavere priser på deres rejse, mens enkelte har oplevet en prisstigning. Folketinget har nu bevilget en pulje penge til at kompensere pendlere, der fik prisstigninger på over 5 procent på pendlerkort i forbindelse med Takst VestMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Passion blev til stor samling - unikt ladefund fra dødsbo ser dagens lys

NyhedI en lade i Østervrå står der en stor og sjælden samling af 54 veterantraktorer, specialbiler, reservedele og motorer. Efter ejerens dødsfald har familien besluttet, at den unikke samling nu skal sælges på netauktion ved Campen Auktioner A/S, der flere gange før har solgt store ladefund.

Den nu afdøde Karsten Rasmussen fra Østervrå startede allerede i sine teenageår med at samle på traktorer. Siden har han købt, solgt og renoveret dem.

- Min far var jo gammel mekaniker, så alt med motor har altid interesseret ham. Traktorer var hans store hobby, og han havde da planer om, at de nok skulle restaureres engang, men det vigtigste for ham var at eje dem. Det var det han levede og åndede for, fortæller Lasse Rasmussen, søn af Karsten Rasmussen, der var ejer af samlingen.

Samlingen består ikke kun af 54 veterantraktorer af mærkerne Fordson, Massey Ferguson, IH, Bukh og Fiat med flere, men også flere specialkøretøjer. Det drejer sig blandt andet om en Opel Rekord, en Opel Olympia, en Opel Rekord Deluxe samt en veteran campingvogn af mærket MKP. Dertil kommer mange forskellige reservedele, løse motorer og meget andet. Den samling skal nu sælges på auktion ved Campen Auktioner A/S, der har hovedsæde i Randers.

Hvis man har lyst til at komme ud og se ladefundet, er der eftersyn fredag den 12. oktober fra klokken 9-16 på adressen Langoddevej 38, 9750 Østervrå.

Et familieforetagende
Traktorerne har nu stået stille i flere år, og det er på tide, at den unikke samling får nye ejere. Det har dog ikke været en nem beslutning for familien.

- Vi har ofte været med ude og hente traktorerne og hjulpet til med de ting, som han ikke selv har kunnet gøre. Hans samling var nærmest et familieforetagende, så det er da lidt vemodigt at sælge samlingen, fortæller Lasse Rasmussen og fortsætter:

- At være i familie med ham var nogle gange et lidt større stykke arbejde, men vi hyggede os med det, og det har været en stor del af vores liv. Vi var dog ikke altid helt enige om, om han virkelig manglede flere traktorer, fortæller han med et glimt i øjet.

En spændende opgave
Der er ikke meget plads tilovers i bygningerne ved ladefundet i Østervrå, så det er en unik opgave Campen Auktioner A/S er kommet på. En opgave som direktør og auktionarius Finn Campen ser frem til.

- Det er altid specielt at komme ud til ladefund, for der gemmer sig mange unikke ting, der har betydet meget for samleren, men også for familier som denne, hvor hobbyen nærmest har været et familieforetagende, fortæller Finn Campen og fortsætter:

- Vi hos Campen Auktioner er ydmyge og stolte over at have fået til opgave at sælge Karstens samling. Det er en fin samling, der nok skal tiltrække mange samlere fra hele Danmark og Europa. Veterantraktorer og specialkøretøjer er gode samleobjekter, som der altid er stor interesse for på auktioner.

Indholdet af ladefundet bliver solgt i flere dele. Den første del er lige nu på Campen Auktioner A/S’s hjemmeside, hvor du blandt andet kan finde cirka 20 veterantraktorer, veteranbiler, campingvogne, motorer samt et helt stuehus med alt indhold.

Praktisk information
Del 1 af auktionen slutter mandag den 15. oktober kl. 19.00. Det er muligt at komme til eftersyn fredag den 12. oktober kl. 9-16 på adressen Langoddevej 38, 9750 Østervrå. Del 2 og 3 kommer på over de næste par måneder, hvor det også vil være muligt at komme ud og se samlingen.

Læs mere om auktionen på vores hjemmeside www.campenauktioner.dk.

Link til auktionen

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0,17 sekunder
24,902,671 Unikke besøg