Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Hestekræfter i flotte omgivelser: Kom til stor specialbilauktion på Vilhelmsborg på lørdag
NyhedBilfolket får på lørdag den 4. maj en unik mulighed for at lave en god investering, når Campen Auktioner afholder stor specialbilauktion i de fantastiske omgivelser på Vilhelmsborg ved Mårslet. Cirka 80 spændende, eftertragtede og unikke specialkøretøjer kommer under hammeren og kataloget favner bredt med veteranbiler, motorcykler, eventbus, veteran campingvogne med mere.

Specialbilauktionen finder sted på Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet. Dørene åbner op for eftersyn lørdag den 4. maj kl. 9.00 og auktionen starter efterfølgende kl. 11.00. Auktionen finder sted i den store indendørs ridehal.

- Traditionen tro kommer der mange sjældne specialkøretøjer under hammeren til auktionen. Der er køretøjer af mange forskellige bilmærker og årgange, så der er noget for enhver smag, fortæller Peter Lund, auktionarius ved Campen Auktioner. Han fortsætter:

- Vores specialbilauktioner bliver normalt afholdt i vores lokaler i Randers, men denne gang har vi fået en unik mulighed for at være i de flotte omgivelser ved Vilhelmsborg. Vi glæder til at afholde en uforglemmelig auktion med mange hestekræfter og unikke køretøjer.

Chevrolet, VW, Rolls Royce, Morris, Volvo med flere
Særligt fra kataloget kan nævnes tre Chevrolet Corvetter, en VW T1 bus fra 1965, en Rolls Royce Cornich fra 1970, en BSA Royal Blue Star motorcykel fra 1970, en Volvo lastbil til almindelig kørekort fra 1939, en Ford A 3.3 Roadster fra 1929, en Volvo BM10 show- og eventbus og mange flere.

- Af de mange specielle og unikke køretøjer kan man blandt andet også fremhæve katalognummer 146, en Oldmobile Delta 88 Royale fra 1970, der har været fuldstændig skilt ad og renoveret og som i dag står næsten fejlfrit, selvom den er 49 år gammel, fortæller Peter lund og fortsætter:

- Katalognummer 160 er også meget speciel, da det er en Opel Blitz bus fra 1959, der før har kørt med gæster i Bon Bon Land og senest med gæster til Randers Revyen.

Praktisk information
Auktionen finder sted lørdag den 4. maj på Vilhelmsborg, Bedervej 101, 830 Mårslet. Dørene åbner op for eftersyn lørdag den 4. maj kl. 9.00, hvor der vil være mulighed for at se køretøjerne og få dem startet op, før auktionen starter kl. 11.00.

Det er muligt at afgive forhåndsbud på Campen Auktioners hjemmeside www.campenauktioner.dk indtil fredag den 3. maj kl. 20.00. På hjemmesiden kan man se hele det spændende katalog samt de mange andre auktioner, som vi har kørende lige nu.

Link til auktionskataloget

Link til Campen Auktioners hjemmeside
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.