Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « January 2019 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· DSB er tilfreds med afgørelse
Alstom kan fortsat deltage i udbudsprocessen om Fremtidens Tog til DSB. Det fastslår Klagenævnet for udbud i en kendelse fredag. Alstom havde i forbindelse med prækvalifikationen lavet en fejl i sit materiale, som virksomheden ønskede at rette for at opfylde de økonomiske krav


· DSB skal tage fransk togproducent med i udbudsrunde
Klagenævnet for Udbud har fredag 18. januar afsagt kendelse i en sag om et udbud om indkøb, drift og vedligeholdelse af nye tog, som DSB har sat i gang. Udbuddet har en værdi på omkring 50 milliarder kroner og er derfor vigtigt for de virksomheder, der er inviteret til at byde på opgaven. På grund af en fejl i det materiale, som franske Alstom havde sendt ind i oktober sidste år, afviste DSB i december, at Alstom kunne byde på opgaven, selvom Alstom tidligere var blevet prækvalificeret


· Folketinget kompenserer for prisstigninger efter Takst Vest
Med reformen Takst Vest, som trådte i kraft 18. marts sidste år, er det blevet nemmere at finde billigste kort eller billet til rejser med bus og tog i Jylland og på Fyn. Mange har i den forbindelse oplevet lavere priser på deres rejse, mens enkelte har oplevet en prisstigning. Folketinget har nu bevilget en pulje penge til at kompensere pendlere, der fik prisstigninger på over 5 procent på pendlerkort i forbindelse med Takst VestMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Kom til Danmarks største fysiske auktion over specialkøretøjer i weekenden

NyhedNår Campen Auktioners store årlige specialbilauktion løber af stablen i Randers på søndag den 22. april, så er det Danmarks største fysiske auktion over specialkøretøjer. Over 170 køretøjer kommer under hammeren, heraf 100 specialbiler, 20 motorcykler og 33 veteranknallerter.

- Vi kan særligt fremhæve en samling på 16 fine biler fra et dødsbo. Blandt dem er der en Mercedes-Benz 190 SL fra 1961, en Ford AA åben bus fra 1930, en Fiat Torpedo 503 Convertible fra 1926 samt to Cadillac De Ville, fortæller Finn Campen, direktør ved Campen Auktioner. Han fortsætter:

- Derudover er der biler af mærkerne Porsche, Volvo, Rolls Royce, Ford, VW, Morris, Triumph, Alfa Romeo, MG, Corvette med flere, så der er køretøjer på auktionen for enhver smag.

Designermøbler fra SKAT
Det er dog ikke kun køretøjer, der er på auktion. Cirka kl. 13.00 vil der også komme designermøbler m.m. fra SKAT under hammeren til absolut bortsalg.

Det drejer sig om katalognummer 1001, Louis Poulsen Enigma designerlampe, katalognummer 1002, en fin Poul Henningsen ”Koglen” designerlampe, katalognummer 1003, Beolab højtalersæt samt katalognummer 1004 og 1005, sofabord og to klodser fra By Løth.

Praktisk information
Auktionen finder sted søndag den 22. april på Myntevej 2, 8920 Randers NV. På dagen åbnes dørene for eftersyn kl. 9.00. Her vil der være mulighed for at se bilerne og få dem startet op før auktionen starter kl. 11.00.

Det er muligt at afgive forhåndsbud på vores hjemmeside www.campenauktioner.dk indtil lørdag den 21. april kl. 20.00. Her kan man også se hele det spændende katalog og de mange andre auktioner, som vi har kørende lige nu.

Søndag den 22. april afholder Campen Auktioner deres årlige specialbilauktion i Randers, hvor der kan opleves over 170 specialkøretøjer fra det sidste århundrede, når de kommer under hammeren. Det drejer sig om bl.a. 100 biler, 20 motorcykler og 33 knallerter. Særligt kan fremhæves en samling på 16 flotte og specielle biler fra et dødsbo.


Link til netauktion nr. 1700 fysisk specialbilauktion
Link til netauktion nr. 1700 fysisk specialbilauktion
https://campenauktioner.hibid.com/catalog/122538/1700-fysisk--specialbilauktion--randers-/


Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0,15 sekunder
24,902,482 Unikke besøg