Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « January 2019 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Folketinget kompenserer for prisstigninger efter Takst Vest
Med reformen Takst Vest, som trådte i kraft 18. marts sidste år, er det blevet nemmere at finde billigste kort eller billet til rejser med bus og tog i Jylland og på Fyn. Mange har i den forbindelse oplevet lavere priser på deres rejse, mens enkelte har oplevet en prisstigning. Folketinget har nu bevilget en pulje penge til at kompensere pendlere, der fik prisstigninger på over 5 procent på pendlerkort i forbindelse med Takst Vest


· Persontransportorganisation melder positivt tilbage på fjernbusudspil
I september sidste år præsenterede VLAK-Regeringen sit udspil om fjernbusser og deling af rejseplans- og rejsekortdata. Forud for udspillet, der blev førstebehandlet fredag, afgav organisationen DPT - Dansk PersonTransport, der er en fusion mellem Dansk Taxi Råd og Danske Busvognmænd, et høringssvar. Dansk PersonTransport er positivt indstillet over for det samlede udspillet, der efter organisationens opfattelse overordnet set besidder en god balance


· Tredie togoperatør har fået lov til at køre med lastbiltrailere i lommevogne
DB Cargo, som 2. januar var involveret i en dødsulykke på jernbanen over Storebælt, da en lastbiltrailer faldt af en banevogn og ramte et passagertog, har fået lov til at genoptage brugen af såkaldte lommevogne til transport af lastbiltrailereMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Langt ude: Parkerede bilsamling i granskov for seks år siden - nu skal de sælges!

NyhedDet lyder bogstaveligt talt helt ude i skoven, og det er det faktisk også: Skoven ligger ved Hadsten imellem Aarhus og Randers, og her kunne en tilfældigt forbipasserende svampesamler indtil for nylig nemt komme til at tro, at nu var det blevet for meget med de euforiserende svampe.

For langt, langt inde i en granskov, hvor ingen andre end svampesamlere vel kunne tænkes at færdes, dukker der et forunderligt syn op. En samling af nydelige ældre Mercedes, flere i skønne halvfjerdser- og firserfarver, der passer fint til en dansk efterårsskov. Men bortset fra farven, så ser bilerne mildest talt malplacerede ud, derinde i skoven. Især fordi det jo tydeligvis ikke er bare en enkelt tilfældigt placeret bil, men en hel bilsamling, der her er parkeret med fuldt overlæg. Er der mon en god forklaring?

Jo, det er der da: Bilerne er ejet af en lokal samler, og der er 16 af dem i alt. Stjernerne i samlingen, om man så må sige om det tyske mærke, er en række Mercedes af forskellige modeller og årgange. To af dem bærer begge kælenavnet ”den sidste rigtige Mercedes”, og Mercedes entusiaster diskuterer her 30-40 år efter stadig hvilken, der er den mest rigtige af de to modeller med de interne kodenavne W123 og W124.

Solide er de begge kendt for at være, men det er alligevel ikke oplagt at parkere dem i en skov i seks år. Det viser sig da også, at det heller ikke var meningen, at de skulle stå så længe. For bilsamleren havde faktisk til hensigt at sætte bilerne i stand og sælge dem. De fleste af dem er uden dansk afgift, men de var alle kørende ind i skoven ved egen kraft. Men projektet trak ud og ud, og nu har samleren indset, at det vist aldrig bliver til noget, og at han derfor hellere må sælge dem nu.

Så for nyligt blev alle bilerne trukket ud af skoven, og selvom de ikke står køreklare mere, så har Mercedes'erne efter sigende levet op til deres solide ry og modstået naturens mægtige kræfter ganske godt. Samtlige biler er dog projekter, der trænger til en kærlig hånd, og det håber samleren så nogle andre kan finde tid til.

For selv at spare mere tid har skovfunds-ejeren overladt salget af samlingen til auktionshuset Campen Auktioner i Randers, der afvikler auktionen som netauktion nr. 740. Der er eftersyn på bilerne fredag den 9. september kl. 13-16, men den nøjagtige adresse oplyses først ved konkrete henvendelser.

Bydere kan til gengæld glæde sig over, at bilerne nu er trukket ud af den tætte skov, så de er noget nemmere at besigtige og ikke mindst at afhente. Campen Auktioner er spændte på at se hvad de mange projektbiler kan indbringe: Bilerne sælges uden mindstepris, så auktionshuset mener, at der er mulighed for at gøre en virkelig god skovfangst.

Supplerende oplyser auktionarius Finn Campen; -Fundet skiller sig ud i forhold til de ladefund, der af og til dukker op. Det er solide biler, der generelt er i god stand. Det er et oplagt køb, hvis du er Mercedes ildsjæl eller bare har interessen for at restaurere gamle spændende biler.


Link til Campen Auktioner

Link til auktionskatalog nr. 740


Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0,13 sekunder
24,902,226 Unikke besøg